Klasično in dinamično, Echosline predstavlja najboljšo profesionalno nego las.

Visoka kakovost in moda ustvarjata stilske rešitve, ki so kot nalašč za vse vrste las in vse življenjske sloge. Čiste in tehnološko napredne formule proizvodov, zanesljiva, vsestranska in enostavna uporaba proizvodov za vaš fantastičen izgled, zdrave in lepe lase.

Echosline je jamstvo za modne frizure in zdravo ter profesionalno nego las!

Filozofija

  • Kombinacija klasike in dinamičnosti – Echosline odraža tisto, kar je najbolj pomembno za  profesionalno nego las.
  • Visoka kakovost in kreativnost pri ustvarjanju frizur, za vse vrste las in osebnosti.
  • Napredna tehnologija in skrbno izbrane sestavine, ki ustvarjajo edinstveno formulo Echosline, zagotavljajo strokovno nego, zaščito in lepoto las.
  • Proizvodi so vsestranski, zanesljivi in enostavni za uporabo, za zdrave, lepe lase in osupljive rezultate.
  • Echosline sledi vodilnim svetovnim trendom, modnim barvam in zagotavlja proizvode, ki izhajajo iz strasti za lepoto.

Misija

Misija Echosline je zagotoviti strokovne rešitve za nego las, preproste za uporabo in sposobne zadovoljiti še tako zahtevno osebo. Vsi izdelki Echosline so ustvarjeni s strastjo za lepoto. To je neke vrste vodilo za osebje, vključeno v raziskave in razvoj izvirnih in inovativnih formul, nastajajočih zaradi zdravja in lepih las.

Znamka

Echosline je ena izmed vodilnih blagovnih znamk v kozmetični industriji za profesionalno nego las. V Echosline verjamejo, da so zdravi lasje lepi lasje.

Lastnik blagovne znamke – Pettenon cosmetics Spa – opravlja raziskave za  razvoj profesionalne kozmetike za nego las in stylinga že od leta 1946.  V vseh teh letih ohranja tradicijo nenehnega izpopolnjevanja znanosti in tehnologije profesionalne lasne kozmetike.